ΞΑΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΛΙΝΟΝΤΕΣ (κι αν αποκλινουν τα παιδιά μεζέψτε μας όλους πριν να αρχίσουν να αυτοκτονούν από αηδία) νο. 2

Π.Ι.Κ.ΠΑ, αυτά τα αρχικά, σε παιδιά δεν αναφέρονται;

ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, ύποπτος για συμμετοχή στο παιδικό πορνό

κι ένας παππάς, βοήθειά μας

και άλλοι, σώφρονες και ευηπόληπτοι και “κανονικοί”…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΛΙΝΟΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

6 Comments

 1. Συμφωνώ, είμαστε όλοι… Κι όλοι όσο θεωρούμε ότι μόνο εμείς έχουμε δίκιο.. Όταν ξεχνάμε τις δικές μας ευθύνες και υποχρεώσεις και τα φορτώνουμε στους άλλους.. Αυτή η κοινωνία έμαθε να μη μιλάει στο γείτονά της, να μην αγαπάει, αλλά να μισεί.. Ναι, κι ο παπάς και ο του ΠΙΚΠΑ, σε αυτό το τρελάδικο ζούν… δίπλα μας

 2. Ασε με να πιστευω, ότι δεν φταίμε όλο το ίδιο…
  Αποκλίνοντες ναι, να δηλώσουμε, αν οι επιστήμονες των λεγόμενων “ανθρωπιστικών” επαγγελμάτων, οι ιθύνοντες των “τρελλάδικων” είναι πολύ πιο τρελλοί από τους τρόφιμους, αν προωθούν τα ανυπεράσπιστα, νοητικά άρρωστα παιδάκια…
  Αλλά αρνούμαι να μπω, ή να βάλω κι εσένα, που γράφεις επί παραδέιγματι ιστορίες ομορφιάς, και τις ρίχνεις στο δίκτυο με σκοπό φαντάζομαι να μικρίνεις και το μίσος και τις αποστάσεις ανάμεσα σε γειτόνους. Ασε με να πιστεύω, ότι όσο κι αν είμαστε φτιαγμένοι όλοι από το ίδιο ατελές κι ανθρώπινο και βάρβαρο, εν δυνάμει, υλικό, κάποια πράγματα είναι ΑΚΡΑΙΑ ΣΚΛΗΡΑ, ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ. Δεν λέω ότι η ανοχή δεν βοηθάει, αλλά και η δικαιοσύνη αιώνες τώρα, και όλες οι ανθρώπινες συνθήκες, και η γλώσσα ακόμα, έχει το κακό, το χειρότερο και το χείριστο, και τα ξεχωρίζει. Με εξοργίζει το γεγονός ότι ο γιατρός -για τον παπά δεν εκλπήσσομαι ιδιαίτερα και έτσι κι αλλιως ζω μια χαρά χωρίς καμιά από τις υπηρεσίες που προσφέρει- “διάλεγε” τα μικρότερα, τα πιο ανυπεράσπιστα, τα πιο αθώα θύματα. Οτι κατέιχε δημόσια θέση. Οτι αυτές οι θεσεις “παραχωρούνται” με αφανείς διαδικασίες, όχι σ΄ όποιον την αξίζει, αλλά σε όποιον βιζματώνεται κατάλληλα. Οτι δεν βρέθηκε κανένας ανώτερος μέσα στο ΠΙΚΠΑ να τον ελέγξει. Οτι διακινούνται μύριαν ευρω, κοινοτικά, για τους ίδιους και άλλους παρεμφερείς “ανθρωπιστικούς” σκοπούς. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και κακοποίηση στο τέλος, ή στην αρχή τέλος πάντων.
  Και τον ¨γιατρό¨ αυτό, ποιός θα τον θεραπεύσει;;;;;;;;
  Και σε τί διαφέρει τελικά αυτό το υποκείμενο, από την φανταστική, μυθιστορηματική, “κάπο” στο κινηματογραφικό έργο “Σφραγισμένα Χείλη” που έτυχε να σχολιάσω πρόσφατα, εδώ; Διότι αυτή έστελνε κατόπιν διαλογής τα παδιά στο θάνατο, αλλά νομίζω ότι η κακοποίηση παιδιού και μάλιστα νοητικά άρρωστου, δεν διαφέρει από θάνατο, και μάλιστα τον πιο σκληρό, τον ισόβιο.
  Καλημέρα Βασίλη, σε ευχαρσιτώ που μου δίνεις την ευκαιρία να “αναλύσω” διεξοδικότερα την αηδία μου.
  (Και ναι, μάθαμε να μισούμε το γείτονα, να αδιαφορύμε και να απολογούμαστε συχνά, και παράλογα για την “καλημέρα” και μόνο που θα πουμε στον κάθε γείτονα, ειδικά αν η “γειτονιά” του έχει αποδόσει το ρόλο του “μαύρου πρόβατου”).

 3. Αν πιάσουν έναν παιδεραστή σε βίντεο να κάνει τον παππα πόσα τρώει;

  (μαζέψτε μεεεεε….)

 4. παιδεραστή να παριστάνει τον παππά εννοείς; δεν εννοήσα καλώς…

  (ούτε τί ακριβως θα φάει)

 5. ακριβώς! και εννοουσα ποσα χρόνια θα φάει.

  Ενα φτηνό λογοπαίγνιο ήταν που τράκαρε σε ενα χαλασμενο φαναρι με την έλλειψη εμπνευσης, και… να ζήσουμε να τα θυμόμαστε!

  Τα χω πει και τα χω ξαναπει και τα χω ξαναπει, τις απόψεις μου για όλα αυτά. Ωραία συζήτηση πιστεύω θα γίνει όταν θα χουν ξεχαστεί και θα μείνουν μόνο όσοι θελουν να δουλέψουν. Και όταν θα μπορούμε να τα δούμε ψύχραιμα.

  Εμένα άλλο με τρομάζει. Ότι για να δω την αρρώστια στο μάτι κάποιου πρέπει να πιστεύει ότι είναι άρρωστος. Αλλιώς εγώ προσωπικά δε βλέπω τιποτα. Κάποτε κοιταξα στα μάτια μια πλούσια νεκρόφιλη, και είδα λιγότερη αρρώστεια από μια που η γονεις της της είχαν συμπεριφερθεί όπως ακόμα συμπεριφέρονται στα κορίτσια πολλές φορές στα χωριά (“Άχρηστες ξενοφοκούδες που τολμούν να λεν ότι θέλουν να πανε και στο λύκειο!”).

  Βλέπεις η πρωτη, δε θεωρούσε ότι ενοχλεί κανέναν…

  Σκεφτείτε το λίγο. Κυκλοφορούν δίπλα μας. Και δε θέλουν όλοι να θεραπευτούν. Γιατί η κοινωνία δεν τους δίδαξε ευθέως ότι κάνουν λάθος. Παρά μόνο με έναν τρόπο ο οποίος αυτοαναιρείται.

 6. μωρ συ, κοίταξες πλούσια νεκρόφιλη στα μάτια;;;
  το έπαιξες πτώμα δηλαδή;
  πως είναι;:)

  τέλος πάντων, δεν μεν νοιάζει τί κάνουν οι οποιοιδήποτε δύο ή και περισσότεροι συναινούντες ενήλικοι, και μάλιστα όχι στην ώρα της δουλειας (ή η νεκρόφιλη κυρία ήταν σε ώρα δουλειάς;)

  με μπέρδεψες, είχες δεν είχες

  ο τρόπος που αυτοαναιρείται είναι το θέμα μου
  πάω στον Πάρι που έχει και χάρι να γελάσουμε
  πένθος τέλος
  (ψύχραιμα δεν μπορώ να δω τίποτα που περιθοριοποιεί τον παιδεραστή τόσο και βγάζει κορώνες και κραυγές γιατί κατά βάθος ζηλεύει. )εχω ιστορία με ταρίφα που έλεγε “να πάνε στη κρεμάλα” “εγώ ποτέ, τόσα χρόνια στο ίδιο σπίτι με το ανηψάκι μου δεν γύρισα να το κοιτάξω”

  !!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s